duminică, 21 februarie 2010

Bun venit!

Mi-am facut blog, ieeeeeiii!
Scopul: retete bune in timp de criza, folosind ingrediente la indemana tuturor.
Cauza: prietenul meu, viitorul sot de fapt, a inceput sa imi laude tot mai des creatiile culinare si a inceput chiar sa le faca poze; consecinta evidenta a fost ca mi s-au urcat toate la cap si in scurt timp am vrut blog... azi l-am primit :D.
Rezultatul: o sa incep sa postez cam tot ce gatesc in speranta ca poate va vor placea si voua ideile mele; nu pretind a fi retete originale, mai ales ca majoritatea sunt retete imprumutate de la mama si de la mama soacra si modificate dupa bunul plac al papilelor noastre gustative, dar rezultatul final a fost in unanimitate mmmmm delicios.
Multumesc ca imi cititi blogul si sper sa incant gurmandul din voi!

8 comentarii:

  1. Draga nepotica,
    Ma bucur ca am o nepoata asa de talentata si ca ai ramas tot asa cum te stiu eu:haioasa si cu mult umor si care gateste foarte bine(stiu eu ce stiu ca doar am mancat si eu din bucatele tale, mai ales la cut, din izmenele-ntoarse, saletele de dupa discoteca, vara dupa ora 3noaptea, sau pizzele de toate feluri si cu toate combinatiile)!In plus, sunt happy ca la vara o sa jucam la nunta ta, si promit ca o sa imbrac acea rochie verde pe care am zis ca o s-o fac l nunta lu reli...cum exista posibilitatea ca reli sa nu se mai marite, eu zic ca e o ocazie buna sa vin la a ta imbracata in verde...si verdele e o culoare frumoasa!!!ps:imi place cum iti vine noul nume"pinte"...DE LA SIBIU, MULTI MULTI PUPICI,A TA TUSHI ANDREEA(PLS, SA-I IMPARTI SI CU MARA SI CU CRISTI:-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai draga tushi, daca bine imi amintesc eu rochita in cauza trebuia nu numai sa aiba o culoare socanta dar si un model pe masura, asa ca abia astept sa te vad in aproximativ 15.000 de volanase :)) Cat despre izmenele-ntoarse, promit ca voi face din ele urmatorul meu proiect.
    Dragastoase imbratisari, a ta nepoata!

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai mult imi place numele blogului tau..cu subinteles..:) iar produsul finit..arata..de vis! vin la voi in vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Moni, te asteptam cu drag! si cu masa incarcata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă mă abonez la voi la masă are ceva? ...că tot sunt încă pe tratamentul special de "graviduţă":)vă pup şi...SPOR LA GĂTIT! Diana

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai Diana noi te asteptam cu drag mai ales ca cel putin vreo 2 portii de placinte meriti dupa cat te-a stresat Cretzu sa ne votezi de Valentine's Day

    RăspundețiȘtergere
  7. moldoveniiiii daca nu trimiti placinte d-astea si pe la bucuresti nu pot sa te laud...

    RăspundețiȘtergere