Cred ca toata lumea cunoaste genul acesta de salata, dar eu postez oricum reteta... in fond, in primul an de facultate trebuia sa sun acasa de fiecare data cand gateam sa imi spuna fie mama, fie tata care mancare cum se gateste.
Am folosit: 1/2 castravete fabio (din acela lung), 3 fire de ceapa verde, 3 catei de usturoi, 4 rosii mari, 1/2 ardei gras rosu, 8 ridichi rosii destul de mari, sare, piper, 5 linguri de ulei (de floarea soarelui sau de masline), 2 linguri de otet alb
Intr-un bol se amesteca ceapa taiata feliute, castravetele taiat feliute subtiri, rosiile taiate in cuburi mici, usturoiul, ardeiul si ridichiile taiate feliute. Se sareaza, se pipereaza, se adauga otetul si uleiul si se amesteca bine toate.
Se gusta si se drege de sare si de piper.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu