duminică, 14 martie 2010

Supa de varza de post

 
 














Revin, dupa cum am promis, cu inca o reteta de post foarte buna si foarte usor de pregatit.

Aveti nevoie de: putin ulei de floarea soarelui, 1 varza mica, 2 morcovi mari, 1 ceapa mare, 1 lingurita de marar uscat, 1 cana de bulion, sare, piper

Ceapa se curata si se taie nu foarte marunt, morcovii curatati se taie in cubulete si jumatate din varza de taie in felute lungi si late de cam 1 cm, iar cealalta jumatate se toaca marunt sau se da pe razatoarea mare.

In cratita de ciorba se caleste in ulei ceapa, se adauga morcovii, se calesc si ei un pic, se adauga varza tocata si se mai tine asa pe foc inca 5 minute, amestecand bine. Se stinge cu apa fierbinte, se adauga restul de varza, sare, mararul si se fierbe pana e facuta varza. Se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Cand e gata se drege de sare si se adauga un praf de piper.

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Poza verzei e reusita. Ciorba cum a iesit?
    In ce oala ai gatit?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, si mie imi place poza verzei :)) Dar mi-a placut mai mult ciorbitza...am nimerit oala de data asta ;)

    RăspundețiȘtergere